Üdvözöljük vendégházunk honlapján!

Mindazoknak ajánljuk kedves, jól felszerelt, családias nyaralónkat, akiknek szüksége van a mindennapok zaja és zsúfoltsága után egy kis nyugalomra és csendre. A vendégház gyönyörű parkosított telken helyezkedik el, ahol patak és tó is szépíti a környezetet. A ház háta mögött gyümölcsös kertet alakítottunk ki, amelynek terméseit szabadon lehet fogyasztani, élvezve a nap érlelte ízeket.

A teraszon nagy medence, napozóágyak, szabadtéri tűzrakóhely és homokozó biztosít további kellemes pihenést, de ha mindez nem elég, akkor a  Velencei-tó mindössze három kilométerre található.

Kikapcsolódási lehetőségek a környéken: fürdőzés, hajózás vagy horgászás a Velencei-tónál, agárdi-, velencei termálfürdő, kerékpározás a tó körül. Egész nyáron át tartó kulturális és zenei rendezvények, fesztiválok, lovagolási lehetőség, nagy séták a környéken, és a madárrezervátum tanösvényein, vagy a pákozdi arborétumban. Székesfehérvár nevezetességeinek megtekintése szintén elérhető közelségben van a vendégháztól.

Ideális 1-4 fő elhelyezésére, de további 1-2 fő számára pótágyat tudunk biztosítani. Két ágy a nappaliban, másik kettő pedig a galérián található.

A vendégház konyhája minden igényt kielégítően van felszerelve.

Áraink